Leder
Ergoterapeut
25 års erfaring med valg og implementering af velfærdsteknologiske hjælpemidler til borgere med funktionsnedsættelser, herunder ergonomisk rådgivning og kompetenceudvikling. Projektleder på adskillige projekter, bl.a. Digitaliseringsstyrelsens “Kompenserende apps til mennesker med handicap”, ”Teknologiske muligheder for borgere med ALS”, “Velfærdsteknologisk Netværksstøtte til borgere med senhjerneskade”, “AppsCafé” og “Apps som rehabiliteringsredskab” i Aarhus Kommune. Medforfatter på lærebøger til ergoterapeutstuderende vedr. teknologi og handicap samt forfatter af talrige artikler til fagblade og tidsskrifter. Oplægsholder på adskillige konferencer i de nordiske lande vedr. velfærdsteknologi til borgere med handicap. Tidligere ansat på Solbakken i Højbjerg (Aarhus Amt), IKT-Gruppen i Børn og Unge Centret samt Teknologi i Praksis i Region Midt. Koordinator for CareWare, Præsentationsdagene og DokkX. Løbende videreuddannelse inden for området bl.a. som velfærdsteknologiagent fra Center for Robotteknologi i Odense.
Kommunikationsvejleder og teknologikonsulent
Ergoterapeut
17 års erfaring fra arbejdet med kortlægning og implementering af teknologiske hjælpemidler til børn, unge og voksne. Arbejdet har ofte foregået sammen med mange forskellige netværk omkring de aktuelle borgere med henblik på at finde frem til alternative og specialiserede løsninger ift. betjening og positionering. Herudover implementering af Alternativ og Supplerende Kommunikation både ved lav- og højteknologiske løsninger. Underviser både på grunduddannelser og diplomniveau indenfor teknologiske hjælpemidler og kommunikation. Uddannet som kommunikationsvejleder på “ASK for børn” studiet i Norge i 2009 og “ASK studiet for voksne” i Gøteborg i 2011 (ASK = Alternativ og Supplerende Kommunikation). Er projektleder på projekt “Tryg via Kommunikation” på 5 intensivafdelinger i RegionMidt samt en del af den daglige bemanding som teknologikonsulent i det velfærdsteknologiske inspirationsrum DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Projektmedarbejder
BA i Uddannelsesvidenskab, Cand.pæd. i Pædagogisk Sociologi
Projektmedarbejder på projekt Rehab-Lab og Rehabilitation World Congress 2021. Vejleder i IT i Aarhus Kommunes AppsCafé. Arbejder med kommunikation og sociale medier i DokkX-regi. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Teknologi- og udviklingskonsulent
Fysioterapeut, Cand.Scient i Klinisk videnskab & Teknologi, MA i Biomedical Design.
Flere års erfaring med brugerinvolvering og sundhedsinnovation indenfor digitalisering og sundhed gennem projekter fra bl.a. Aalborg Universitet, Aarhus Kommune og BioMedical Design Novo Nordisk Foundation Fellowship Programme. Herunder design, udvikling og implementering af adfærdsændrende teknologi med selvmonitorering og tracking af fysisk aktivitet samt sundhedsdata gennem brugerdrevet innovation. Har ved Aalborg Universitet beskæftiget sig med test, evaluering og implementering af forskellige sundheds- og velfærdsteknologier; fx validering af skridttællerapps, evaluering af aktivitetstracking på kontorarbejdspladser samt speciale i implementering af digital understøttet genoptræning i kommunal genoptræning. Christoffer har mange års praktisk og teoretisk erfaring inden for fysisk aktivitet og træning. De seneste år har Christoffer bl.a. beskæftiget sig med formidling samt test og evaluering af sundheds- og velfærdsteknologi gennem projekter for Aarhus Kommune. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor han formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Teknologikonsulent
Diplomingeniør i Sundhedsteknologi
Henriette er uddannet diplomingeniør i sundhedsteknologi, hvor hun har specialiseret sig i rehabiliteringsteknologi og 3D print. Hos Teknologi i Praksis er hun bl.a. projektleder på HjælpemiddelVærksted/3D-print. Derudover er hun en del af bemandingen på velfærdsteknologiudstillingen DokkX.
Teknologiassistent
Vejleder og underviser i IT i Aarhus Kommunes AppsCafé. Står desuden for produktion af 360 graders tours til DokkX.
Praktikant
Studerende i Informationsvidenskab
Jonathan er kandidatstuderende i Informationsvidenskab på 3. semester. Gennem sin studietid har Jonathan dedikeret de fleste af sine opgaver til at undersøge brugen af sundheds- og velfærdsteknologi i forskellige kontekster. Den viden og nysgerrighed, som er skabt gennem disse projekter, er han ivrig i at få brugt og udvidet endnu mere hos Teknologi i Praksis. Derudover er han også en del af bemandingen på velfærdsteknologiudstillingen DokkX
Koordinator og kommunikationsmedarbejder
Cand.mag. i Æstetik og Kultur
Koordinator, formidler og kommunikationsmedarbejder hos TiP og DokkX. Står for design og opsætning af de skiftende udstillinger på DokkX, og er en del af den daglige bemanding på DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Teknologikonsulent
Cand.mag. i Antropologi
På barsel
Uddannet antropolog fra juli 2015 og har en stor interesse inden for velfærdsteknologi. Skrev specialet “Teknologi på hvilke præmisser?” Implementering og anvendelse af velfærdsteknologi set i forhold til brugerens identitet og hverdagens betingelser”, og har lavet feltarbejde på Vikærgården i to måneder. Har derudover lavet feltarbejde hos Region Midtjyllands Specialområde Hjerneskade. Har været projektleder på et projekt i Aarhus Kommune om Borgerdreven Visitation. Louise er projektleder på DokkX på Tur. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Teknologikonsulent
Fysioterapeut, Cand.Scient i Klinisk videnskab & Teknologi.
Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus i 2016, samt en kandidatuddannelse i klinisk videnskab og teknologi fra Aalborg Universitet i 2024. Flere års erfaring indenfor rehabilitering og brugerinvolvering. Louise har primært arbejdet i en tværfaglig kontekst med fokus på anvendelse af nye tilgange til sundhed. Herunder også implementeringer af ny velfærdsteknologi og hjælpemidler. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende
Teknologikonsulent
Fysioterapeut, BA i Digital design, it, æstetik og interaktion
Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus i 2020 samt BA i Digital design, it, æstetik og interaktion i 2016. Har et års praktisk erfaring som fysioterapeut fra en privatklinik i Skanderborg. Magnus er en del af bemandingen på velfærdsteknologiudstillingen DokkX. Han deltager i planlægningen af online præsentationsdage for CareWare. Han indgår i Aarhus Kommune projektet “Tryghed i eget hjem”, som skal styrke omsorg og nærvær i ældreplejen. Magnus har en stor interesse for at udnytte sin sundhedsfaglige viden til at understøtte brugen af velfærdsteknologiske løsninger for borgerne. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor han formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Praktikant
Studerende i Sundhedsteknologi
Studerer en diplomingeniør i sundhedsteknologi og har en stor interesse inden for 3D-print, innovation og smarte løsninger.
Hos Teknologi i Praksis kommer Maries arbejdsopgaver til at bestå af udvikling af 3D printede hjælpemidler, at være med til at bemande AppsCafé og diverse ingeniørrelaterede opgaver.
Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor hun formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Teknologikonsulent
Cand.scient. Techn i Idrætsteknologi
Kandidat i Sports Technology fra Aalborg Universitet 2016, samt en bachelor i Idræt. Under sin uddannelse har han overført sine erfaringer med udvikling og test af sportsprodukter til velfærdsteknologiske løsninger. Som sin afsluttende speciale opgave udviklede han et system til at monitorere og analysere bevægelse i klinisk praksis. Mikkel har stor interesse indenfor velfærdsteknologiske softwareløsninger og bevægelsesassisterende løsninger, og arbejder i dag med at undersøge hvorvidt Virtual Reality kan bruges inden for kognitiv træning. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor han formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
Webmaster og teknologikonsulent
Cand.mag. i Informationsvidenskab og spansk
Cand.mag. med hovedfag i Informationsvidenskab og bifag i Spansk. Arbejdede i 15 år som projektleder og webmaster på Hjælpemiddelinstituttet. Har erfaring med nationale og internationale projekter på hjælpemiddel- og tilgængelighedsområdet – og har stor erfaring med opbygning og strukturering af web-baseret indhold, samt tilgængelighed til websider. Var fra oktober 2012 til maj 2013 projektansat i Teknologi i Praksis i flere omgange og er nu ansat som webkonsulent, bl.a. med ansvar for CareWare- og DokkX-hjemmesiderne. Er desuden en del af bemandingen på DokkX, hvor han formidler viden om ny teknologi til borgere, fagpersoner, virksomheder og studerende.
© 2024 Teknologiipraksis – Designet af Aveo web&marketing