Om OnScreen-produkterneOnScreenKeys (OSK) er et intelligent skærmtastatur med ordprædiktion med mange indstillingsmuligheder, så det kan tilpasses den enkelte borgers funktionsnedsættelse. Derudover er OnScreenKeys tilgængeligt på mere end 30 forskellige sprog.

OnScreenCommunicator (OSC) er et kommunikationsprogram til PC. Programmet henvender sig til alle med kommunikationsvanskeligheder. Symbolerne kan bruges af borgere i alle aldre. Ligesom OnScreenKeys, er OnScreenCommunicator tilgængeligt på mere end 30 forskellige sprog. Denne mulighed gør OnScreenCommunicator unik, for hermed kan tavlerne vises i ét sprog, og talen i et andet. Nu kan personer med kommunikationsvanskeligheder kommunikere, uanset hvor i verden de befinder sig.

OnScreenBoard (OSB) er et værktøjsprogram, som bruges til at producere symbolbaserede kommunikationstavler. De 10.000 symboler er i et nyt design, som også kan ses i OnScreenCommunicator, og de henvender sig specielt til unge og voksne. Der er mulighed for at oversætte teksten til 30 forskellige sprog. Tavlerne kan derefter printes, lamineres og tages i brug.